Η Haimanis Group είναι μια τεχνική κατασκευαστική εταιρία που εξειδικεύεται στην ανέγερση πολυτελών διαμερισμάτων και σύγχρονων επαγγελματικών κτιρίων. Ιδρυτής της εταιρίας είναι ο κ. Βασίλειος Π. Χαιμάνης ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών από το 1965 έως σήμερα.

Η έδρα και τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας μας βρίσκονται στο πολυτελές συγκρότημα γραφείων και καταστημάτων High Center (Λεωφόρος Γαλατσίου 7 & Κωστή Παλαμά 2 – 8 στον 2ο όροφο). Το κτίριο High Center έχει συνολική επιφάνεια 13.000 τ.μ, την κατασκευή του οποίου πραγματοποίησε η Haimanis Group το 1992. 

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για την ικανοποίηση των αναγκών για σύγχρονη κατοικία, που επιτυγχάνουμε κατασκευάζοντας έργα υψηλών τεχνικών προδιαγραφών. 

Στόχος μας είναι η ανέγερση πολυτελών κτιρίων διαμερισμάτων, γραφείων και καταστημάτων σε προνομιακές περιοχές, με υψηλή ποιότητα κατασκευής, μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, με αυστηρές αντισεισμικές προδιαγραφές και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Κύριο μέλημά μας είναι ο ιδανικός συνδυασμός αισθητικής και λειτουργικότητας, η σωστή αξιοποίηση του χώρου και η εξυπηρέτηση των σύγχρονων αναγκών.

Επιτυγχάνουμε τον στόχο μας χάρη στην πολύχρονη εμπειρία μας, στην τεχνογνωσία και την εξειδίκευση των στελεχών και των συνεργατών μας, τη διαρκή ενημέρωσή μας για τις τεχνολογικές εξελίξεις και τη διάθεση για σωστή δουλειά με συνέπεια και ειλικρίνεια. Κάθε έργο που αναλαμβάνει και παραδίδει η εταιρία μας υποστηρίζεται από έμπειρους σύμβουλους μηχανικούς, εξειδικευμένους τεχνικούς, αναλυτές και γνώστες της αγοράς ακινήτων.

Σήμερα, έχοντας συμπληρώσει 40 και πλέον έτη δραστηριότητας στον χώρο της κατασκευής, έχουμε την ικανότητα να ικανοποιούμε πλήρως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας. Η επιτυχία της εταιρίας μας οφείλεται στο γεγονός ότι παραδίδουμε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές που επιθυμεί ο πελάτης, σε ανταγωνιστικές τιμές και πάντοτε εντός του ορισμένου χρόνου παράδοσης. Αξίωσή μας είναι να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν ένα σπίτι όμορφο, λειτουργικό, άνετο και πάνω από όλα γερό, ανθεκτικό και σίγουρο.